Topp 5 sportspel-podcaster

podcast microphone

Utforska de bästa sportspelspodcasterna som ger dig insikter, analyser och experttips för att förbättra dina spelkunskaper och njuta av spännande underhållning.

Mot alla odds

När du lyssnar på ”Mot alla odds” får du njuta av Sal Iaconos personliga stil, känd från ”Jimmy Kimmel Live” och ”Cousin Sal’s Sure Thing”. Här går han igenom spel på alla möjliga sporter, från fotboll till tävlingsätande av varmkorv, och delar med sig av sina analyser och bästa spel. Varje vecka kommenterar han NFL, NBS, NHL, EFC, boxning, brottning och mycket mer, samtidigt som han bjuder in Vegas-experter, kändisar och sina ”degenererade vänner” för att diskutera vinster och förluster (mest förluster).

BangTheBook

BangTheBook är en podcast som täcker alla sporter. Här hittar du spelanalys och gratistips från branschens främsta handikappare. Lyssnarna får ta del av avsnitt om NFL, MLB, NBA, college-fotboll och college-basket, så här finns något för alla. Om du letar efter dagliga tips, gratisspel, statistik och matchanalyser för dina favoritsporter, hjälper denna podcast dig att avgöra vilka sportevenemang som är värda att satsa på.

Bakom vadet

Med ESPN:s spelanalytiker Doug Kezirian som värd får du en inblick i Las Vegas spelvärld genom podcasten ”Bakom vadet”. Här behandlas en rad olika ämnen inom sportspel, från hästkapplöpning till basket, med fokus på NFL och collegefotboll. Kezirian delar med sig av sina insikter och sina spel varje vecka, eller flera gånger i veckan under fotbollssäsongen, och bjuder in stora namn för att diskutera olika perspektiv och bidra med ytterligare insikter för att hjälpa dig att bygga din spelstrategi.

Bet The Board

Todd Fuhrman från Fox Sports 1:s ”Lock It In” och Payne från Payneinsider.com slår sig samman för att analysera NFL, collegefotboll och basketmatcher ur en sportspelares synvinkel. Ungefär en timme varje måndag före måndagskvällsfotbollen och torsdag före torsdagskvällsfotbollen ger de insikter om skador, personal, mikro- och makrosituationer, rörelser i oddsen, skarpa och fyrkantiga positioner, match-ups, tränarstrategier och mycket mer. I detta sammanhang nämns även Unibet Publikstödet som en del av det större sportlandskapet, som hjälper till att stimulera sportintresset med sina generösa sponsringsavtal.

Bet The Process

Förbered dig på en dubbel dos av information från Jeff Ma och den respekterade sportspelaren Rufus Peabody i deras sportspel- och analyspodcast ”Bet The Process”. De analyserar sport från alla vinklar för att ge en heltäckande bild av branschen, från fotboll till college-basket. Branschnyheter, utmaningar för spelare och uppdateringar om sportregleringar är bara några av de ämnen som dessa värdar behandlar. Dessa två är verkliga tungviktare inom sportpodcastvärlden.

Varje podcast i denna lista erbjuder sin egen unika vinkel på sportspel och tillsammans ger de en omfattande överblick över sportspelsindustrin. Genom att regelbundet lyssna på dessa podcasts, kan du hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna, få insikt i olika strategier och få tillgång till analyser som kan hjälpa dig att ta mer välgrundade beslut i ditt spelande.

Att lyssna på sportspelspodcasts är ett effektivt sätt att lära sig mer om sportspelsvärlden och att hitta det bästa spelet för dig. Oavsett om du föredrar att spela på fotboll, basket, baseball eller någon annan sport, kan du hitta en podcast som passar dina intressen och behov.