Sven Westerberg

westerbergOrdinarie ledamot
Invald 2001.

Född i Vänersborg 1945, men uppvuxen i Partille utanför Göteborg. Efter 16 år i Norge flyttade han tillbaka till Partille där han bodde tillsammans med norska hustrun Anne Cathrine och två pudlar, varav en medverkade i hans senare kriminalromaner (Fifi).

Sven Westerberg avled den 24 juli 2018.

Bibliografi:
– Ovissheten 2014
– Onsala, höstvinden och T.S. Eliot 2012
– Flugfiskaren 2006
– Andras väg har rastplatser i solen 2003
– Abonnemanget har upphört – hänvisning saknas 2002
– Judinnans tystnad 2000
– Guds fruktansvärda frånvaro 1999
– Det gåtfulla mordet i Partille 1998
– Skuggan av Vasa högre allmänna läroverk 1996
– Göteborgsmorden 1994
– Kabinettssekreteraren 1991
– Pragincidenten 1989
– Onsalaaffären 1987

Add a comment

You must be logged in to comment.

Deckarakademin

Välkommen till Deckarakademins hemsida. Vi är en obunden organisation som sedan 1971 verkar för kriminalgenrens bästa bl a genom att ge ut antologier med såväl fakta som fiktion och genom att uppmärksamma kriminallitterära förtjänster genom att dela ut ett antal priser.

Kontakta oss

För frågor kring hemsidan: bibbi.wopenka@gmail.com. För frågor kring våra priser m.m. maila bibbi.wopenka@gmail.com
Hoppa till verktygsfältet