Helene Tursten

Invald 2004. Utträde 2008.

Född i Göteborg 1954. Är bosatt i värmländska Sunne sedan 1988. Leg. sjuksköterska och leg. tandläkare.

Bibliografi:
– En man med litet ansikte 2007
– Eldsdansen 2005
– (redaktör:) Svarta diamanter 2004
– Guldkalven 2004
– Kvinnan i hissen och andra mystiska historier 2003
– Glasdjävulen 2002
– Tatuerad torso 2000
– Nattrond 1999
– Den krossade tanghästen 1998

Deckarakademin

Välkommen till Deckarakademins hemsida. Vi är en obunden organisation som sedan 1971 verkar för kriminalgenrens bästa bl a genom att ge ut antologier med såväl fakta som fiktion och genom att uppmärksamma kriminallitterära förtjänster genom att dela ut ett antal priser.

Kontakta oss

För frågor kring hemsidan: bibbi.wopenka@gmail.com. För frågor kring våra priser m.m. maila bibbi.wopenka@gmail.com
Hoppa till verktygsfältet