Anna Jansson

Invald 2006. Utträde 2008.

Föddes 1958 i Visby och flyttade -79 till Örebro för att gå på sjuksköterskeskola. Där blev jag kvar för kärleks skull. Nu bor jag i Vintrosa, lite utanför stan. Förutom mitt nattarbete på lungkliniken föreläser jag i tillämpad etik. Och skriver kriminalromaner och barnböcker.

Bibliografi:
– En varulv 2007
– Det brinner 2007
– Ditt och mitt 2007
– Kojan 2007
– Mia frågar chans 2007
– Ingen att vara med 2007
– Monster finns? 2007
– Modigt Mia! 2007
– Demokratins etik 2007, tills m Agneta Blom
– Etiska problem i vården. Hur skulle du ha gjort? 2007, tills m Agneta Blom, reviderad och utökad version
– Pojke försvunnen 2007
– Främmande fågel 2006
– Etiska dilemman i vården. Hur skulle du ha gjort? 2005, tills m Agneta Blom
– Svart fjäril 2005
– Drömmar ur snö 2004
– Silverkronan 2003
– Dömd för mord 2003, LL-bok
– Må döden sova 2002
– I stormen ska du dö 2002, LL-bok
– Alla de stillsamma döda 2001
– Stum sitter guden 2000

Deckarakademin

Välkommen till Deckarakademins hemsida. Vi är en obunden organisation som sedan 1971 verkar för kriminalgenrens bästa bl a genom att ge ut antologier med såväl fakta som fiktion och genom att uppmärksamma kriminallitterära förtjänster genom att dela ut ett antal priser.

Kontakta oss

För frågor kring hemsidan: info@deckarakademin.se. För frågor kring våra priser m.m. maila info@deckarakademin.se
Hoppa till verktygsfältet